Hasznos segítség eladóknak és vevőknek
Bemutatkozás
Ingatlantulajdonosoknak
Vevőknek, otthont keresőknek
Partner oldalak


BEMUTATKOZÁS

Cégünk a RealNetteam Kft azzal a nem titkolt célkitűzéssel nyitotta harmadik iródáját, hogy a ma ismert ingatlanközvetítői szolgáltatás helyet egy magasabb szintű, ingatlan szaktanácsadást végezzen, mind az ingatlan tulajdonosok, mind a vevők érdekét figyelembe véve. Számunkra a legfontosabb az ügyfelek maximális kiszolgálása, megelégedettsége, hisz jól tudjuk, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél.

Ingatlantulajdonosoknak:

Gyakori kérdés, hogy miért bízzak meg ingatlanszakembert a lakásom értékesítésével, mikor magam is megtudom hirdetni?
Ráadásul ott vannak azok a bukott ingatlanosok, akik hozzá nem értésük és sikertelenségük miatt, hogyan-csináld technikákat és hirdetési felületeket kezdtek árulni és arra buzdítják a tulajdonosokat, hogy az ő segítségükkel saját maguk is el tudják adni ingatlanjaikat.
Akkor mégis miért?

1. Egy lakástulajdonos jobb esetben 5-10 évente cserél lakást, a piac viszont havonta változik és ezt mi szakemberek jól tudjuk.
2. Az ingatlan értékét sokan érzelmi okokból jóval a piaci ár fölé helyezik, ezáltal elmaradnak a várva várt vevők. Eladási statisztikáink és elemzéseink alapján pontosan megtudjuk mondani, hogy milyen áron lenne érdemes elkezdeni hirdetni és kb. mennyiért fog elkelni a lakás. Ezzel hónapokat lehet spórolni.
3. Általában a tulajdonosok kevés képpel hirdetnek, rossz szögből fotóznak és néha a kép minősége sem megfelelő, de nem ritka a kép és alaprajz nélküli hirdetés. Mi nagy hangsúlyt fektetünk a minél tökéletesebb és látványosabb képek és alaprajzok elkészítésére. Szükség esetén 3D-s alaprajzot, felújítandó ingatlannál látványtervet is készítünk.
4. A közvetlen kapcsolat a vevő-eladó között azért sok hátránnyal is jár! Hallottunk esetekről, mikor a „vevő” jelentkezet egy hirdetésre, megtekintette az ingatlant és természetesen a vagyontárgyakat is, kvázi terepszemlét tartott és később kifigyelve a tulajdonosokat, hogy mikor nincsenek otthon, kirabolta őket. Mi minden esetben elkérjük a vevők személyes adatait és aláírását, hogy megtekintette az ingatlant, ha erre nem hajlandóak, akkor érzékeny búcsút veszünk tőlük. Ezt egy tulajdonos nem teszi meg, vagy ha mégis az elég visszatetsző érzést vált ki a vevőkből.
5. Sok esetben már a lakásban elkezd a vevő alkudozni és nem ritkán össze is vesznek a tulajdonossal, mivel kis hazánkban rossz szokássá vált, hogy alkunál elkezdik az ingatlant ócsárolni. Mi arra kérjük vevőinket, hogy írásban tegyék meg vételi szándékukat és ezt az ajánlatukat a vételár 1%-val erősítsék meg. Aki komolyan gondolja egy lakás megvételét, annak ez még sosem okozott gondot.
6. Ami talán a legfontosabb, hogy megértsék a tulajdonosok. Csak a XIII. kerületben 11 500 eladó ingatlan hirdetés van az egyik legismertebb hirdetési portálon, és itt kezdi hirdetni az 1db ingatlanát az eladó. Egy ingatlanközvetítő átlag 30-40 megbízással rendelkezik, kb. 10-15 hasonló paraméterű ingatlannal, ami azt jelenti, hogy 10-15 x nagyobb esélye van rá mint az eladónak, hogy vevőt találjon a lákására! Az, hogy 52 partnerirodával, 224 értékesítővel közös adatbázist használunk, így Ők is látják a megbízásunkat és kiajánlhatják ügyfeleiknek, csak hatványozza az előnyünket.

Szolgáltatásaink, tanácsaink díjmentesek!
Sikerdíjért dolgozunk. Abban az esetben, ha az általunk prezentált vevő és Ön között sikeres adásvételi szerződés jön létre, csak abban az esetben kérünk sikerdíjat.
Ez mindig változó, személyre szabott.

Három ügyfélprogramot kínálunk ügyfeleinknek:

• Ezüst ügyfélprogram sikerdíj: 4% + Áfa
• Arany ügyfélprogram sikerdíj: 3.5% + Áfa
• Platina ügyfélprogram sikerdíj: 2.9% + Áfa

Az egyes programok közt eltérések vannak, minél jobban elkötelezi magát irányunkba ügyfelünk, annál nagyobb kedvezményekkel díjazzuk ezt. Természetesen minden ügyfelünk megelégedettsége egyformán fontos számunkra.

Ügyfélprogramokban nyújtott szolgáltatások:

Ezüst ügyfélprogram:
- a Megbízó bármilyen módon eladhatja ingatlanát
- az ingatlant és a Megbízó adatait a Hazai Ingatlan közös adatbázisában rögzíti
- alaprajzot készít az ingatlanról
- az ingatlan hirdetését megjeleníti a saját és a hálózati partnereivel közös honlapján
- esetlegesen az ingatlanra vételi ajánlatot vesz fel, illetve tárgyalásokat folytat annak hasznosítására
- a Megbízottat tájékoztatja tevékenységéről

Arany ügyfélprogram(Ezüst ügyfélprogramon felül):
- Megbízó hirdetheti és eladhatja magánúton az ingatlanát, de más ingatlanközvetítő céggel megbízást nem köthet
- általános hirdetéskezelés, az ingatlant különböző internetes fórumokon hirdeti
- az ingatlant potenciális érdeklődőnek ajánlja és igény esetében bemutatásáról intézkedik

Platina ügyfélprogram (Ezüst és Arany ügyfélprogramon felül):
- Megbízó kötelezettséget vállal, hogy az ingatlant kizárólag a Megbízott közreműködésével adja el.
Erre tekintettel az ingatlant önállóan nem hirdeti, és nem adja el és arra 3. személynek sem ad megbízást,
továbbá közvetlenül nála érdeklődőket a Megbízotthoz irányítja.
- emelt hirdetéskezelés, legnépszerűbb, fizetős ingatlanportálokon való megjelenítés
- folyamatos kiemelés az ingatlan.com internetes portálon
- havi egyszeri megjelenés a havonta 650 ezer példányban megjelenő Budapest piacban
- igény szerint tábla kihelyezése
- szükség esetén alakítási terv, látványterv, 3D-s alaprajz készítése
- Megbízott átvállalja, hogy sikeres közvetítés esetén az Energetikai Tanúsítványt elkészíti.


Vevőknek, otthont keresőknek:

Jól tudjuk, ebben a piaci környezetben mekkora kincs egy potenciális vevő.
Ezért számukra szolgáltatásaink, tanácsadásaink teljesen ingyenesek.
Igyekszünk kereső ügyfeleinknek a legmegfelelőbb otthont megtalálni, ezért az első találkozásnál felmérjük igényüket, elképzeléseiket.
Megpróbálunk azonosulni elvárásaikkal és csak olyan ingatlanokat ajánlani, bemutatni, ami a legközelebb áll álmaik otthonához.
Adatbázisunk 52 partneriroda 7.000 hirdetését tartalmazza, amely nagyban hozzájárul, hogy ügyfeleink rajtunk keresztül találják meg a számukra megfelelő ingatant.

Kérjük hívjon minket bizalommal!


Partner oldalak:

Linkajánló Linkkatalógus
Profi burkolás csempézés és burkoló
Ingatlanegyszer csoport

Vissza a lap tetejére!