Hasznos segítség eladóknak és vevőknek

AKIKET KERESÜNK

Kétségtelen, hogy magas igényeket támasztunk munkatársainkkal szemben - ám értékeink és elvárásaink világosak és közérthetőek.
Ismerje meg őket Ön is!

Olyan felkészült és energikus kollégákkal kívánunk együtt dolgozni, akik:
• elkötelezték magukat mind a saját, mind a cégük teljesítményének növelése mellett,
• nyitottak a fejlődésre és az új ismeretek befogadására,
• képesek együttműködésre és a közös munkára a siker érdekében.

Cégünk jövőképe kialakításakor meghatároztuk azokat az alapvető értékeinket, amelyeknek szem előtt tartását elvárjuk minden leendő és jelenlegi munkavállalónktól.

A legjobbak között

Célunk, hogy biztosítsuk munkavállalóink elkötelezettségét cégünk iránt, hisz így érhetjük el, hogy szakmai téren is a legjobbak között legyünk. Hiszünk benne, hogy az egyéni és a szervezeti célok összehangolásával tudjuk leginkább megőrizni üzleti eredményeinket, piaci pozíciónkat.

Figyelünk az egyéni ambíciókra! A tehetséges, kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáink számára megadjuk a lehetőséget szakmai karrierjük építéséhez.

Közösség és összetartozás

De nem kizárólag a munka kovácsolja össze és teszi nagyszerűvé csapatunkat – hiszünk a közös ünnepekben, hiszünk a személyes kötelékek fontosságában!

Amit még nyújtunk

- Teljes irodai hátteret frekventált helyen
- Több ezres ingatlan adatbázist
- Szakmai segítséget
- Képzési lehetőséget
- Teljesítmény alapú, kiemelkedő kereseti lehetőséget

Amennyiben csatlakozna fiatal és dinamikus csapatunkhoz, kérjük, hogy fényképpel ellátott önéletrajzát az alábbi e-mail címre küldje el:
info@hazai.ingatlan.hu